Praktijk voor voedingsadvies en beweging

Ik help je de 'juiste balans' te vinden

  

Mijn naam is Hilde de Vries en  woon samen met mijn man Ben en hond Nera in Dronrijp. Mijn missie is om jou te helpen je natuurlijke en gezonde gewicht terug te krijgen zonder dat je teveel aanpassingen moet maken. Mijn methode is makkelijk te volgen en zorgt voor blijvend gewichtsverlies. Geen dieet, geen shakes en geen andere maaltijdvervangers. Maar gewoon gezond eten dat je makkelijk zelf kan klaarmaken.
Bij mij op kantoor of bij jouw thuis in je vertrouwde omgeving help ik je graag naar een gezonde levensstijl.

Gezonde voeding en sporten is iets waar ik mij al vele jaren mee bezig houd. Zelf sport ik erg graag. Ik doe aan hardlopen, wandelen, spinning. Daarbij probeer ik in het dagelijks leven zo bewust mogelijk met gezonde voeding bezig te zijn.

Tijdens het volgen van de opleiding gewichtsconsulent heb ik zoveel over de relatie tussen voeding en een gezond lichaam geleerd, dat ik dit graag met andere mensen wil delen.

Ook heb ik mijn kennis vergroot in mijn vervolgopleidingen zoals het begeleiden van kinderen met overgewicht, fitnesstrainer A, bootcamp instructeur , groepslesinstructeur, sportvoeding , life coach en medical personal trainer. 

Zelf geef ik sportlessen bij mij op locatie zoals bootcamp ( outdoor) en circuittraining (indoor), spinning, Total body workout , BBB workout ( buik, benen en billen) en personal training.
Bij mij kun je dus terecht als je wilt  afvallen en/of bewegen in één.